Home / 3D graphic design (gfx)

3D graphic design (gfx)

Grafische uitingen zijn een groot onderdeel van de reclamewereld. Hierbij combineren wij de kunst van het vormgeven in 2D met de vrijheid en onbegrensde mogelijkheden van 3D. Door deze extra dimensie zijn er oneindig veel mogelijkheden waarvan de effecten verbluffend zijn.

Middelen die voorheen standaard werden opgemaakt met een plat effect kunnen nu diepte meegegeven worden. Aan de gerealiseerde beelden en elementen zijn op perfecte wijze diverse zaken toe te voegen om uw uiting en boodschap compleet te maken. De gemaakte basis kan zo ver uitgebreid worden als nodig is voor uw specifieke uiting.

Denk bijvoorbeeld aan stage design waarbij een concept uitgewerkt moet worden rondom een bepaald thema. Het wordt al lastiger als alles met fotografie opgelost moet worden. Maar door de toepassing van 3D wordt de gedachtegang veel vrijer gemaakt en zorgen we er ook voor dat we u als klant uitdagen om in deze richtingen te denken. Met het team van juiste specialisten erachter zorgt 40GradenZuid ervoor dat uw uiting op grafisch vlak een extra spanning mee krijgt voor de aanschouwer.

Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en voorkeuren. Lees meer IK GA AKKOORD

Feedback
Stel hier snel uw vraag
Stel hier snel uw vraag ×

Are you sure you want to quit ?

Yes No

Please wait..
Bedankt voor uw vraag. We reageren zo spoedig mogelijk!
Stel hier uw vraag en we reageren zo spoedig mogelijk!
Field cannot be empty.
Field cannot be empty.
Field cannot be empty.

Thank you for chatting with us !

Chat Again