Home / Augmented Reality

Augmented Reality

Augmented Reality is het tot leven laten komen van een 2D vlak met een 3D model of animatie. Ook in deze toepassing van 3D kan op meerdere niveaus worden gewerkt. Een banner, poster, of advertorial in een magazine wordt op aantrekkelijke wijze omgezet in bewegend beeld.

Hoe werkt dat nou eigenlijk? Met ’n smartphone wordt de voor u ontwikkelde app gedownload. Via de telefoon start het scannen van de afbeelding. Automatisch zal er een model in 3D zichtbaar worden op het scherm. Het is echt niet moeilijk. In een simpele variant van Augmented Reality wordt de kijker in de gelegenheid gesteld om in te zoomen, of om het object heen te draaien. Naast een statistisch model bestaat ook een volledige animatie. En ga je dan nog een stap verder, dan wordt de ontwikkelde animatie interactief. Een koppeling met uw website, of een verkoopactie wordt op deze wijze extra gestimuleerd.

Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en voorkeuren. Lees meer IK GA AKKOORD

Feedback
Stel hier snel uw vraag
Stel hier snel uw vraag ×

Are you sure you want to quit ?

Yes No

Please wait..
Bedankt voor uw vraag. We reageren zo spoedig mogelijk!
Stel hier uw vraag en we reageren zo spoedig mogelijk!
Field cannot be empty.
Field cannot be empty.
Field cannot be empty.

Thank you for chatting with us !

Chat Again