Home / Informatie

40GradenZuid®

40GradenZuid is uw creatieve dienstverlener op het gebied van 3D Branding. Wij zijn gespecialiseerd in alle facetten van 3D.

Onze ontwerpen, concepten en campagnes helpen u om een nog breder publiek binnen uw doelgroep aan te spreken. Krachtig ondersteunen wij de propositie van uw merk en identiteit, waardoor u sneller uw doel bereikt. De markt is volop in beweging. Als onderneming beweegt u continue op de golven mee. Uw doelgroepen oriënteren zich meer en meer digitaal. Hoe positioneert u zich?
Wat is uw onderscheidend vermogen? Hoe blijft u zichtbaar? De juiste beleving van uw doelgroep staat daarbij centraal. Standaard oplossingen bieden geen uitkomst, dus waarom zou u daar genoegen mee nemen?

Geschiedenis

In 2004 is 40GradenZuid® ontstaan onder de naam Loonatic Design. Destijds met een nog veel bredere invulling dan nu maar met dezelfde passie en motivatie. Wij voorzagen in websites, grafische oplossingen en 3D diensten. Een full service reclamestudio. Zo blijft onze achtergrond dus ook in de reclamebranche en kijken we ook met die ogen naar uw oplossingen.

Na een periode in deze samenstelling te hebben gewerkt was het tijd om te kijken naar de markt en de toekomst. Aangezien de toepassing van 3D steeds populairder werd en er ook steeds meer mogelijkheden kwamen op dat gebied hebben we ook het roer omgegooid en ons meer gefocust op 3D. Doel was zeker om de nadruk te leggen bij 1 gebied om zo ook de kennis te laten groeien daarvan. Om dat optimaal te kunnen doen moet je keuzes maken.

In 2013 zijn we overgestapt op de naam 40GradenZuid® om daarmee ook een nieuwe weg in te slaan. Een duidelijke naam die aangeeft waar we vandaan komen en goed blijft hangen bij een breed publiek. Dit betekende een naamsverandering om de nieuwe weg die we inslagen zijn aan te duiden, een nieuwe werkomgeving en een nieuwe focus.

Sinds die periode zitten we dan ook op onze huidige locatie aan de Daalakkersweg in Eindhoven. Hier zitten we in een prettige en huiselijke sfeer waar we u graag ontvangen met ruime parkeergelegenheden direct voor de deur.

Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en voorkeuren. Lees meer IK GA AKKOORD