Home / ARTEMIS

Artemis verzorgt onder andere lezingen. deze lezingen worden vaak in powerpoint verzorgd. omdat Artemis met de tijd meegaat maar vaak zelf de tijd vooruit is, wilde zij de standaard powerpoint boeiender maken maar ook duidelijker. zoals men weet werkt men vaak in powerpoint met slides en wordt het gauw plat en saai. daarom is er voor een 3d-touch gekozen.De lezer leest of verteld zijn verhaal en op de achtergrond wordt met een boeiende 3d animatie alles uitgebeeld. De bedoeling hiervoor is voornamelijk dat beeld meer verteld dan gesproken tekst / woorden. Ook dient het als een ondersteuning voor de bezoeker van deze presentaties.

Voor Artemis zijn er in totaal 7 3d animaties geïntegreerd in PowerPoint presentaties gemaakt en 1 introductie animatie over Artemis zelf. De storylines zijn door Artemis aangeleverd en samen zijn we telkens tot een storyboard gekomen. Deze is stap voor stap uitgewerkt en zodanig gemaakt op de timing van de presentator. In PowerPoint zelf is te regelen dat op commando de animatie en slide te stoppen is of verder gaat.

Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en voorkeuren. Lees meer IK GA AKKOORD