Home / LAB40

In dit interieur lab gaan ze op onderzoek gaan naar de vraagstelling van de klant en daarbij natuurlijk de juiste oplossing. Door op een slimme manier elementen uit de periodieke tabel der interieurelementen te combineren worden de mooiste ontdekkingen gedaan. Proeven zijn daarbij essentieel en geven resultaten en reacties. Door een stuk observatie komen ze tot een goed werkend geheel nauw passend bij u en uw organisatie, geheel maatwerk afgestemd op u en uw vraagstelling.

Hiervoor heeft 40GradenZuid de website en huisstijl ontwikkeld met daarbij een reeks aan visualisaties. Het in beeld brengen van de concepten die bedacht worden is erg van belang in de interieurwereld. Zo krijgt een klant direct inzicht in de uitkomst van het proces dat opgestart is. Daarnaast werkt 40GradenZuid intensief samen met LAB40 in het ontwikkelen en bedenken van nieuwe interactieve concepten in de interieurbranche.

Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en voorkeuren. Lees meer IK GA AKKOORD