Home / PAL-V

Voor deze vliegende auto zijn diverse visuals gemaakt om het product op een hoogwaardige manier in beeld te brengen en te laten zien waar deze allemaal gemakkelijk zou zijn in gebruik. Het blijft natuurlijk een gemak product, een luxe aanvulling voor een specifieke doelgroep die daar het budget voor heeft. Door middel van deze afbeeldingen komen de drive en fly modus van de auto naar voren en kan mooi in beeld gebracht worden wat de meerwaarde is nog maar voordat er überhaupt een prototype is.

Met een wensenlijst van settings waarin de auto zou moeten komen staan zijn we aan de gang gegaan om deze omgevingen op te bouwen en het model van de auto in te plaatsen. Zo kan er voor de auto industrie ook een voordeel gevormd worden. Modellen die nog niet bestaan kunnen fotorealistisch in beeld gebracht worden en op de gewenste locatie geplaatst worden. Van de noordpool tot aan in de tropen kan gekozen worden als setting om de auto optimaal tot zijn recht te laten komen.


Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en voorkeuren. Lees meer IK GA AKKOORD