Home / HAUZER – CROMATIPIC

Hauzer heeft een methode ontwikkeld voor het verchromen van kunststof onderdelen voor de auto industrie. Met deze vernieuwde en milieuvriendelijke methode was het natuurlijk belangrijk om duidelijk te maken dat dit een groot voordeel heeft ten opzichte van de concurrentie. Het is natuurlijk lastig om zoiets in beeld te brengen wat niet met het blote oog waar te nemen is. Daarom zijn wij benaderd om in beeld te brengen hoe deze lagen zijn opgebouwd en waarom het dus een plus is ten opzichte van anderen.

Met een aantal goede visualisaties en een soepele animatie kon goed het doel duidelijk gemaakt worden. Zo was het natuurlijk belangrijk om iets van de auto industrie (hun doelgroep) te laten zien. Natuurlijk wil je binnen de doelgroep geen spanningen opwekken dus dan is het van belang om een merk neutrale auto te laten zien. Wij hebben hierin meegedacht om zo ervoor te zorgen dat er iets herkenbaars staat maar toch neutraal is.

Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en voorkeuren. Lees meer IK GA AKKOORD