Home / HITACHI

Met de introductie van de nieuwe lijn bouwmachines was het noodzakelijk deze goed te presenteren. Niet alleen als een 3D model dat gemaakt is aan de hand van tekeningen maar ook een goede animatie om hiermee de machines als helden neer te zetten. Naast de mogelijkheid om dus tijdens de beurs de animatie te bekijken is er ook gedacht aan een stuk interactiviteit. Zo kon bij elke machine met een eigen marker een scan gedaan worden om het model in 3d rondom te bekijken. De bezoeker had hierbij alle vrijheid om te bepalen hoe gedetailleerd het model in beeld moest komen.

Dit soort oplossingen zijn een gegarandeerd succes ook met het feit dat deze machines zo veel ruimte innemen en het niet mogelijk is allen ter plekke te krijgen. Wil je de klanten dan toch een goed beeld geven dan kan een oplossing zoals hierboven omschreven zeker helpen.

Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en voorkeuren. Lees meer IK GA AKKOORD