Home / DSM – NIAGA

Weer een mooi voorbeeld waarbij een stuk realiteit gecombineerd is met 3D. Na het maken van de juiste opnames van scenes aan de hand van het storyboard is de ruwe data bij ons aangeleverd. Met het concept van Niaga Again and Again is het transformeren erg onder de aandacht gebracht. Zo zien we in de animatie hoe de korrels alles kunnen vormen en telkens opnieuw voor een ander doel gebruikt kunnen worden.

Door de juiste data die door de klant is aangeleverd wisten wij exact hoe de instellingen in de studio waren. Aan de hand hiervan konden wij de scene opzetten met de juiste belichting. Door het maken van de animatie met de juiste bewegingen en vervormingen wordt het videobeeld goed aangevuld.

Met en render van de animatie konden de 2 bronnen samengevoegd worden tot 1 geheel. Aan het eind zijn er nog een filters overheen gegooid om perfect af te stemmen op de opnames en een hoogwaardig eindresultaat te vormen.

Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en voorkeuren. Lees meer IK GA AKKOORD